• Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 75 NL & € 125 BE
  • Uitstekende service (9.1 op Kiyoh)
  • 020 - 822 41 07

Levering & bezorging

Levering
Alle producten leveren wij vanuit ons eigen magazijn en zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u vandaag bestelt dan heeft u uw bestelling morgen in huis. Wanneer blijkt dat er een door u besteld artikel toch niet voorradig is, dan zullen wij u per email of telefonisch op de hoogte brengen van het levertermijn.

PostNL
Alle bestellingen worden door PostNL bezorgd. Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u van Snoerenzo een bevestigingsmail. Is uw bestelling een pakketzending? Dan ontvangt u een extra mail met daarin de track and trace gegevens van uw zending waarmee u de mogelijkheid heeft om uw zending te volgen.

Bezorgmomenten
Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 15:00 uur heeft geplaatst, dan zullen wij uw bestelling die zelfde dag verzenden. Bestelt u na 15:00 uur, dan zal uw bestelling de volgende dag in behandeling worden genomen. Hieronder kunt u zien wanneer uw bestelling zal worden bezorgd:

Besteld op maandag (voor 15:00 uur) > Levering op dinsdag
Besteld op dinsdag (voor 15:00 uur) > Levering op woensdag
Besteld op woensdag (voor 15:00 uur) > Levering op donderdag
Besteld op donderdag (voor 15:00 uur) > Levering op vrijdag
Besteld op vrijdag (voor 15:00 uur) > Levering op zaterdag
Besteld op zaterdag ( gehele dag ) > Levering op dinsdag
Besteld op zondag ( gehele dag ) > Levering op dinsdag

Niet thuis
Wanneer u niet thuis bent als uw bestelling wordt bezorgd dan laat de bezorger een bericht achter. U kunt dan een nieuwe bezorgafspraak maken met PostNL of PostNL probeert de volgende werkdag nog een keer het pakket bij u te bezorgen. Indien u ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heeft u 7 dagen de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Na 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Snoerenzo.