• Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 75 NL & € 125 BE
  • Uitstekende service (9.1 op Kiyoh)
  • 020 - 822 41 07

Retouren & garantie

Garantie
Wij bieden op alle door Snoerenzo aangeboden producten de wettelijke garantie. Wettelijk garante houdt in dat een product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie kan er door een fabrikant of importeur een extra fabrieksgarantie op een artikel worden gegeven. Mocht deze extra garantie worden gegeven dan staat dit bij of op het artikel vermeld.

Defect geleverd
Allereerst onze excuses, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer u van ons een bestelling ontvangt dan dient u de producten bij aflevering nauwkeurig te (doen) inspecteren op zichtbare gebreken en op schade. Defecten of schades aan producten moeten uiterlijk binnen 3 dagen na aflevering van de producten aan Snoerenzo worden gemeld. Defecten of schades welke later dan 3 dagen worden gemeld kunnen niet meer schadeloos worden gesteld.

Verkeerd besteld artikel & 14 dagen retourrecht voor consumenten
Heeft u per abuis een verkeerd artikel besteld of  voldoet het artikel niet aan uw verwachting? In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument na het doen van aankopen op Snoerenzo.nl het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na ontvangst van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd door de consument. Dit geldt niet voor op maat geknipte (strijkijzer) snoeren en op maat gemaakte ketting. Deze artikelen zijn speciaal voor u afgemeten en nemen wij niet retour. Wilt u een product retour sturen vul dan ons retourformulier in. U kunt alleen een artikel retour sturen als:

  • U het retourformulier invult + een kopie van de factuur meestuurt.
  • Het product in nieuwstaat is.
  • Het product in originele en onbeschadigde verpakking zit.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons vooraf te informeren over de retourzending, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. De retourzending is altijd voor rekening en risico van de verzender en raden u aan het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post zal worden geweigerd). Wij zullen uw retourzending binnen 14 dagen afhandelen en het door u ontvangen bedrag terugboeken. Meer informatie over uw herroepingsrecht vindt u in onze algemene voorwaarden onder lid 10.

LET OP ! Bestelt u bedrijfsmatig? Het herroepingsrecht voor consumenten geldt enkel voor consumenten die een aankoop doen.
Bedrijven, ook eenmanszaken, kunnen geen aanspraak maken op het herroepingsrecht voor consumenten.