• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is morgen bezorgd
  • Gratis verzending vanaf ‚ā¨ 75
  • Uitstekende service (9.2 op Kiyoh)
  • 020 - 822 41 07

Verzending & betaling

Al onze pakketten worden verstuurd met PostNL. Wij berekenen verschillende verzendkosten afhankelijk van de waarde van uw bestelling en de bestemming. De kosten voor een zending binnen Nederland ( incl. btw.) bedragen:

  • De verzendkosten bedragen bij een brievenbuszending ¬†- ‚ā¨ 4,99
  • De verzendkosten bedragen bij een pakketzending¬† - ‚ā¨ 6,99

De kosten voor een zending¬†naar¬†Belgi√ꬆ( incl. btw.) bedragen:

  • De verzendkosten bedragen bij alle zendingen naar Belgi√ę - ‚ā¨ 9,50

Bij een bestelling met een waarde van ‚ā¨ 75,00 of meer wordt uw bestelling gratis door ons verzonden.

Wilt u uw artikelen in een ander land dan Nederland of Belgi√ę ontvangen? Wij zijn uw graag van dienst, de kosten voor het verzenden naar het buitenland verschillen per land en kunt u aanvragen via¬†info@snoerenzo.nl. Al onze pakketten worden verstuurd via PostNL.

Betaling:

iDeal ( Nederland )
Betaal veilig op de vertrouwde website omgeving van uw bank. U bent verzekerd van een veilige en transparante transactie zonder verborgen kosten. Onze transacties van iDeal worden verwerkt door Mollie. Deze betaalmethode is gratis en u betaalt geen transactiekosten.

Vooruit betalen/bank overschrijving ( NL+EU )
Betaal vooruit per bank of giro. ( Nederland + overige landen ) Uw keuze dient u tijdens uw bestelling aan te geven als hier om wordt gevraagd. Ons rekeningnummer en andere informatie betreffende het betalen ontvangt u tijdens de bestelling. Deze betaalmethode is gratis en u betaalt geen transactiekosten.

Bancontact ( Belgi√ę )
De Belgische variant van iDeal. Betaal veilig op de vertrouwde website omgeving van uw bank. U bent verzekerd van een veilige en transparante transactie zonder verborgen kosten. Onze transacties van Bancontact worden verwerkt door Mollie. Deze betaalmethode is gratis en u betaalt geen transactiekosten.

Paypal ( NL+International )
Betaal veilig via uw eigen Paypal rekening. U bent verzekerd van een veilige en transparante transactie. De kosten voor een Paypal transactie bedragen ‚ā¨ 0,45 per transactie.