• Levering vanaf 11 maart
  • Gratis verzending vanaf ‚ā¨ 75
  • Uitstekende service (9.1 op Kiyoh)
  • 020 - 822 41 07

Verzending & betaling

Al onze pakketten worden verstuurd met PostNL. Wij berekenen verschillende verzendkosten afhankelijk van de waarde van uw bestelling, de grootte van uw bestelling en de bestemming. De kosten voor een zending binnen Nederland ( incl. btw.) bedragen:

  • De verzendkosten bedragen bij een brievenbuszending ¬†- ‚ā¨ 4,99
  • De verzendkosten bedragen bij een pakketzending¬† - ‚ā¨ 7,50

De kosten voor een zending¬†naar¬†Belgi√ꬆ( incl. btw.) bedragen:

  • De verzendkosten bedragen bij alle zendingen naar Belgi√ę - ‚ā¨ 9,50

Bij een bestelling met een waarde van ‚ā¨ 75,00 of meer wordt uw bestelling gratis door ons verzonden.

Wilt u uw artikelen in een ander land dan Nederland of Belgi√ę ontvangen? Wij zijn uw graag van dienst, de kosten voor het verzenden naar het buitenland verschillen per land en kunt u aanvragen via¬†info@snoerenzo.nl. Al onze pakketten worden verstuurd via PostNL.

Betaling:

iDeal ( Nederland )
Betaal veilig op de vertrouwde website omgeving van uw bank. U bent verzekerd van een veilige en transparante transactie zonder verborgen kosten. Onze transacties van iDeal worden verwerkt door Mollie. Deze betaalmethode is gratis en u betaalt geen transactiekosten.

Vooruit betalen/bank overschrijving ( NL+EU )
Betaal vooruit per bank of giro. ( Nederland + overige landen ) Uw keuze dient u tijdens uw bestelling aan te geven als hier om wordt gevraagd. Ons rekeningnummer en andere informatie betreffende het betalen ontvangt u tijdens de bestelling. Deze betaalmethode is gratis en u betaalt geen transactiekosten.

Bancontact ( Belgi√ę )
De Belgische variant van iDeal. Betaal veilig op de vertrouwde website omgeving van uw bank. U bent verzekerd van een veilige en transparante transactie zonder verborgen kosten. Onze transacties van Bancontact worden verwerkt door Mollie. Deze betaalmethode is gratis en u betaalt geen transactiekosten.

Paypal ( NL+International )
Betaal veilig via uw eigen Paypal rekening. U bent verzekerd van een veilige en transparante transactie. De kosten voor een Paypal transactie bedragen ‚ā¨ 0,45 per transactie.